RightCoach™ On-Demand Coaching

Met meer dan 35 jaar ervaring, dragen we bij aan talentontwikkeling via onze online, on-demand coachingsprogramma's. Bovendien bieden we via coaching kennis en inzicht in alle belangrijke HR-thema's.

Contact
WEBINARS

'Lunch break' Webinars 👋

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze inspirerende en actiegerichte webinars.

Onze Career Experts nemen je mee in onderwerpen die betrekking hebben op effectief leidinggeven en omgaan met veranderingen in onzekere tijden.


Schrijf je in

Introductie van RightCoach™ On-Demand Coaching

Met RightCoach™ nemen medewerkers hun ontwikkeling in eigen hand. Ze boeken sessies door gebruik te maken van hun toegewezen coachingskrediet. De coachee kiest de tijd, het onderwerp en de coach. RightCoach™ brengt onze expertise naar leiders op alle niveaus in je organisatie: online, wanneer je maar wilt.

Onze Coaches

Met meer dan 1.000 coaches in de wereld selecteren de deelnemers de coach die past bij hun behoeften - of dat nu gebaseerd is op kennis van de sector, expertise op het gebied van personal branding of ervaring als executive coach.

  • Wereldwijd geaccrediteerd

    Alle coaches van RightCoach™ zijn gekwalificeerd en hebben een streng referentieproces doorlopen dat specifiek gericht is op Right Management. Ze kunnen bogen op minimaal 5 jaar coachingservaring en hebben management- of leiderschapsfuncties vervuld. Daarnaast geldt continue professionele ontwikkeling als een vereiste.

  • Flexibele dienstverlening

    Coachees kunnen steeds dezelfde coach inzetten of telkens een nieuwe coach kiezen, afhankelijk van hun ontwikkelingsbehoeften.

  • Hoogwaardige dienstverlening

    Met Touchpoint-enquêtes en Net Promotor Scoring (NPS) meten we de feedback van de deelnemers en zorgen we ervoor dat onze coaches consistente en hoogwaardige diensten leveren.