Leiderschapscoaching

Meer dan 93% van de leidinggevenden die door Right Management zijn gecoacht, geven als feedback dat zij de opgedane kennis en vaardigheden direct kunnen toepassen in hun werk.

Contact
Automatic Pop-Up

Empower je leiders, zodat ze verandering teweeg kunnen brengen en de nieuwe koers kunnen vasthouden

Bereid je leidinggevenden voor op de uitdagingen van vandaag en morgen. Onze programma's voor leiderschapscoaching helpen je om een solide basis van vaardigheden, competenties, gedrag en vertrouwen op te bouwen.

Individuele coaching

Individuele coaching bestaat uit een programma van 3 à 4 maanden. In een kort tijdsbestek gaan we in op een specifieke ontwikkelvraag, zodat de coachee zijn bedrijfsdoelstellingen kan halen. De coaching kan gaan over het ontwikkelen van een nieuwe leiderschapsvaardigheid (nodig om te komen tot performanceverbetering, ontsluiting van talent of tot meer lef om te leiden). Maar de coaching kan ook gericht zijn op het aanleren van nieuw gedrag dat effectiever is dan de tot nu toe gekozen aanpak.

Executive coaching

Ons high impact-programma op individueel niveau is een holistisch programma voor executive en senior leiders met een looptijd van 6 tot 12 maanden. Organisatie- en persoonlijke doelstellingen worden op elkaar afgestemd onder begeleiding van een coach. Vaak zijn de HR-directeur en de directe manager bij een dergelijk traject betrokken.

Versnel het proces van onboarden

Het Accelerate Onboarding-programma is bestemd voor leidinggevenden die net in hun nieuwe functie zijn begonnen. Het programma helpt verwachtingen helder te krijgen, brengt de key stakeholders in beeld en ondersteunt het maken van een actieplan dat succes brengt. Dit alles in een veilige, vertrouwelijke omgeving.

Skill-Based coaching

Dit virtuele programma is bestemd voor high potentials, potentiële leiders en middle managers die willen groeien in de meest gevraagde ontwikkelgebieden. De programma's worden aangeboden door specialisten uit alle delen van de wereld.

Learning application coaching

Learning application coaching verbetert de resultaten van deelnemers aan programma's voor leiderschapsontwikkeling, door de integratie en toepassing van nieuwe kennis te verbeteren. De programmaduur is afhankelijk van de complexiteit en de inhoud.

Leiderschapscoaching

Lees hoe je organisatie gebruik kan maken van coaching om veranderingen te stimuleren en vast te houden.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws