Leiderschapsontwikkeling

De ontwikkeling van de volgende generatie leiders is volgens HR-professionals de grootste uitdaging op het gebied van human capital voor de komende tien jaar.

Contact
Automatic Pop-Up

Identificeer talent met de grootste kans op succes

Effectief leiderschap is de drijvende kracht achter een winnende cultuur. Ons P3 Leiderschapsmodel (People, Purpose, Performance) is een efficiënt, data-driven instrument om te voorspellen hoe succesvol medewerkers zullen worden, leiderschap te ontwikkelen en KPI's te definiëren die zijn afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen.

Leiderschapsontwikkeling: een insight-driven aanpak

Onze holistische, data-driven ontwikkelaanpak helpt getalenteerde leiders om te slagen. Het assessment creëert inzicht op individueel niveau in iemands zelfbeeld, vaardigheden, capaciteiten en ontwikkelmogelijkheden.

  • Ontwikkeling in huidige functie

    In 40% van de bedrijven zijn leidinggevenden niet voorbereid op de issues waarmee ze te maken krijgen. Onze programma's voor leiderschapsontwikkeling verhogen individuele prestaties en verbeteren de bedrijfsresultaten.

  • Ontwikkeling naar volgende functie

    Slechts 20% van de managers die als high performers wordt geïdentificeerd, stroomt succesvol door naar een volgende leidinggevende positie. Voor de high potentials hebben wij een ontwikkelprogramma met aandacht en ontwikkeling in drie cruciale gebieden: business, carrière en leiderschapskwaliteit.

  • Maatwerkprogramma

    Onze maatwerkprogramma's zijn afgestemd op de specifieke behoeften van je medewerkers. Ze zijn gericht op een breed scala aan ontwikkelingsgebieden voor leidinggevenden. Denk aan: succession management, opleiding van medewerkers, coaching van leidinggevenden en performance-management.

Leiderschapsmodellen & Consulting

We maken gebruik van ons eigen P3 Leiderschapsmodel en werken samen met organisaties om te achterhalen welke specifieke kenmerken bijdragen aan leiderschapssucces. Op basis daarvan bouwen we samen met opdrachtgevers aan bedrijfsspecifieke workforce- en ontwikkelingsstrategieën die de groei van talent versnellen en bedrijfsresultaten verbeteren.

INCLUDE

Right Managements' INCLUDE is een volledig schaalbaar en aanpasbaar programma. Deze is ontworpen om leiders te ondersteunen bij het bewerkstelligen van zinvolle veranderingen op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie. Op basis van meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van leiders van wereldklasse, maakt het programma gebruik van een combinatie van leren, praktische oefeningen en 1:1 coaching. INCLUDE is bedoeld om leiders te helpen.


Leren hoe

Leiderschapsontwikkeling

Lees hoe leiderschapsontwikkeling je helpt om sneller te groeien en talent effectiever in te zetten - nu en in de toekomst.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws