INCLUDE

Schaalbare en flexibele leiderschapstrainingspakketten, gericht op Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie.

CONTACT
Automatic Pop-Up

Leiderschap transformeert de cultuur van een organisatie

Inclusief leiderschap is leiderschap. Maar veel leiders zijn onzeker over hun aanpak van diversiteit, gelijkheid en inclusie. INCLUDE rust managers en leiders uit met de vaardigheden en instrumenten die ze nodig hebben om duurzame impact te creëren.

Wat is INCLUDE?

Een programma over verwachtingen, gedrag en ontwikkelingsstrategieën om leiders te helpen diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit te integreren in dagelijkse acties en beslissingen op werk.

Wat is INCLUDE?

LEES VERDER

Right Managements' INCLUDE is een volledig schaalbaar en aanpasbaar programma. Deze is ontworpen om leiders te ondersteunen bij het bewerkstelligen van zinvolle veranderingen op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie. Op basis van meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van leiders van wereldklasse, maakt het programma gebruik van een combinatie van leren, praktische oefeningen en 1:1 coaching. INCLUDE is bedoeld om leiders te helpen:

Een cultuur te vormen waarin alle identiteiten zich gewaardeerd voelen en in staat worden gesteld om bij te dragen en vooruit te komen

Een inclusieve dialoog aan te gaan die saamhorigheid en psychologische veiligheid bevordert

De kracht van diversiteit, uniciteit en inclusie aan te wenden met behulp van op gedrag gebaseerde coaching voor betere teamprestaties

  • Vergroot je kennis

    Leer over de impact van vooroordelen, benadeling en discriminatie, en over het verschil dat leiders maken. Ontdek belangrijke concepten en terminologie, evenals persoonlijke talenten die een positieve impact hebben.

  • Vaardigheden verwerven

    Leer hoe je zelfbewustzijn kunt toepassen en psychologische veiligheid kunt creëren, om inclusieve dialogen en groepsinteracties aan te gaan en te leiden.

  • Gedrag laten zien

    Leer hoe je een inclusieve omgeving creëert, communicatiemiddelen gebruikt en gebruik maakt van de unieke ervaringen van anderen om betrokkenheid te vergroten en goed presterende teams op te bouwen.

Workshops

In een veilige en interactieve omgeving werken aan het identificeren van benaderingen en communicatiemiddelen om de dialoog aan te gaan over de echte problemen die de organisatie moet aanpakken. Verken wat het samenhorigheidsgevoel ondersteunt en wat het belemmert.

Leer Labs

Intensieve techniek in kleine groepen met oefening en feedback over veranderingsgerichte dialoog en inclusieve gesprekken. Oefen uitdagende situaties in een veilige setting met de steun van peers en een deskundige coach.

1:1 Coaching

Individuele coaching met behulp van een uitgebreide diagnose en onze on-demand RightCoach technologie. Focus op talent en het gedrag van de leider met symbolische en concrete acties. Selecteer en implementeer invloedhefbomen voor organisatieverandering.

Leiderschapsontwikkeling

Lees hoe leiderschapsontwikkeling je helpt om sneller te groeien en talent effectiever in te zetten - nu en in de toekomst.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws