Teamontwikkeling

Technologie-gestuurde bedrijfstransformaties zorgen ervoor dat teams meer virtueel, multicultureel en divers worden, terwijl de onderlinge afhankelijkheid toeneemt. Organisaties staan dan ook voor de taak om teams op een andere manier te ondersteunen. Met als doel hun productiviteit te verhogen en tegelijkertijd zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van mensen en middelen.

Aan De Slag
Automatic Pop-Up

Verbeter de effectiviteit van je teams door een gestructureerde aanpak onder leiding van een coach

Ons programma voor flexibele teamontwikkeling is op maat gemaakt om teams te helpen specifieke, meetbare doelen te bereiken. We helpen het bewustzijn rond de teamdynamiek te vergroten, evenals de waarde die elk teamlid meebrengt en de sterke punten van het team. Vervolgens ondersteunen we het team in zijn ontwikkeling. De strategische of operationele prioriteiten zijn hierbij richtinggevend.

Een groeiproces doormaken

Onze benadering van teamontwikkeling is gebaseerd op inzicht: teams hebben doorlopend toegang tot uiteenlopende (kennis)bronnen, waaronder een projectmanager, coaches en ons digitale platform. Via assessments en interviews bieden we inzicht in werkstijlen die leiden tot een betere samenwerking en afstemming op het teamdoel. Doorlopende surveys meten de betrokkenheid en tevredenheid van het team, om zo de impact en de resultaten zichtbaar te maken.

Team Effectiveness Resources

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws