Gratis ontwikkeladvies - Subsidie NL leert door

De wereld van werk verandert sneller dan ooit. Het wordt digitaler en meer op afstand. Onder invloed van technologie maken oude banen plaats voor nieuwe en worden er in functies andere vaardigheden gevraagd.

Ook Corona heeft impact: Banen verdwijnen en de kansen op de arbeidsmarkt veranderen. Deze ontwikkelingen hebben impact op jouw positie in de arbeidsmarkt.

Via NL leert door maakt de overheid het mogelijk om gratis loopbaanadvies te bieden aan iedereen in Nederland: Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen vanaf 1 december 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij Right Management.

Hierdoor krijg je zicht op het toekomstperspectief van je huidige werk, jouw kansen op de arbeidsmarkt en word je geholpen bij het maken van de juiste keuzes.

Automatic Pop-Up

 • Waaruit bestaat het ontwikkeltraject?

  Met behulp van een arbeidsmarktscan en persoonlijke gesprekken (online) met de coach van Right Management krijg je inzicht in:

  1. Jouw talenten, drijfveren, leervermogen en competenties

  2. Jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, afgestemd op jouw ervaring, talent en persoonlijke situatie

  3. Een concreet actieplan dat je helpt inzetbaar te blijven voor de toekomst (denk aan het ontwikkelen van jouw kennis of vaardigheden via het volgen van een opleiding)

  4. Je ontvangt in totaal 4 uur aan persoonlijke coaching. Een oud-deelnemer aan het woord: Het traject geeft je inzicht, overzicht en vooruitzicht. Het heeft mij weer vertrouwen gegeven, over mijzelf en mijn werk. En een echte steun in de rug om direct met mijn ontwikkelplan aan de slag te gaan.

 • Hoe kan ik mij aanmelden?

  Aanmelden is heel eenvoudig:

  1. Klik op onderstaande button om je voorinschrijving te regelen.

  2. Op 1 december zullen wij jou dan direct registreren in de NL Leert door portal van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

  3. Na bevestiging van de registratie door de overheid, zullen wij vervolgens telefonisch contact met je opnemen om een eerste afspraak met je coach in te plannen.

  4. Het traject gaat van start! Je ontvangt de online arbeidsmarktscan in voorbereiding op het eerste gesprek en plant met je coach de vervolgafspraken.

  5. Right Management regelt de subsidieaanvraag, jij hoeft hiervoor niets te doen. Wel vragen je om een aantal documenten op te sturen (denk aan een kopie van je identiteitsbewijs en goedkeuring voor het verwerken van jouw gegevens)

  6. Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling NL leert door.

 • Wil jij gratis ontwikkeladvies?


  MELD JE AAN

  QR Code