Ontwikkelprogramma

Loopbaanontwikkeling, persoonlijke begeleiding en mogelijkheden voor bijscholing zijn noodzakelijk voor organisaties die toptalent willen aantrekken en behouden.

Contact
Automatic Pop-Up

Een cultuur van loopbaanmanagement en coaching is nog nooit zo belangrijk geweest voor de betrokkenheid en het behoud van medewerkers. Onze insight-driven ontwikkelprogramma's ontsluiten nieuwe mogelijkheden en verbeteren de afstemming op de bedrijfsdoelen van de organisatie.

Coaching

Career coaching stelt medewerkers in staat hun potentieel te benutten. Deze vorm van coaching is goed te combineren met zelfsturend en digitaal leren. Zo kunnen leidinggevenden impactvolle loopbaangesprekken voeren, de talenten en ambities van medewerkers afstemmen op de bedrijfsdoelstellingen en high potentials behouden.

Service & programma

We bieden ontwikkelingsprogramma's op maat die managers en medewerkers het inzicht en de middelen geven om het maximale uit zichzelf te halen. Kennissessies worden gecombineerd met digitale enablers om tot high impact-interventies te komen en de interne mobiliteit te verhogen.

Maatwerk individuele ontwikkeling

Wij ontwikkelen maatwerkoplossingen om leiderschapsvaardigheden binnen bepaalde doelgroepen ontwikkelen. Onze unieke ontwikkelprogramma's voor vrouwen omvatten deskundige coaching en loopbaanplanning. Ook het ondersteunen van organisaties bij het ontwikkelen en behouden van hun vrouwelijke leiders maakt deel uit van deze programma's.

Ontwikkelprogramma

Lees verder over onze flexibele maatwerk ontwikkelprogramma's.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws