RightMap - Digital Career Management

Nu het tekort aan talent wereldwijd een hoogtepunt bereikt, moeten organisaties talent werven, behouden en bijscholen. Medewerkers verwachten dat organisaties inzicht bieden in hun carrièrepad en loopbaanontwikkeling mogelijk maken. Voor organisaties is het zaak dat ze altijd een actueel inzicht hebben in de vaardigheden waaraan behoefte is.

Contact
WEBINARS

'Lunch break' Webinars 👋

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze inspirerende en actiegerichte webinars.

Onze Career Experts nemen je mee in onderwerpen die betrekking hebben op effectief leidinggeven en omgaan met veranderingen in onzekere tijden.


Schrijf je in

Hoe we jouw organisatie helpen bij het creëren van een cultuur van mobiliteit en ontwikkeling.

Met onze vooruitstrevende technologie en ervaring in mobiliteit leveren wij end-to-end oplossingen voor het werven en behouden van talent. Dat doen we onder meer met RightMap, ons technologieplatform voor loopbaanontwikkeling. Met dit talent experience-platform bieden we jouw medewerkers kennis, inzicht en scholing tijdens de gehele employee journey.

Persoonlijke ontwikkeling

Onze expertise is ontworpen om zelfbewustzijn te bevorderen, zodat de medewerkers de banen vinden waarvoor zij het meest geschikt zijn. Wij helpen je workforce wendbaar te maken. Hierbij focussen we op individuele waarden, talenten en de wijze waarop vaardigheden aansluiten bij het werk dat medewerkers in de toekomst willen doen.

Individuele loopbaanplanning

Ons technologieplatform voor loopbaanontwikkeling helpt individuele medewerkers hun carrièremogelijkheden binnen de organisatie te bepalen. Met toekomstgerichte loopbaanpaden brengt RightMap persoonlijke mogelijkheden in kaart, op basis van aspiraties en talenten van medewerkers.

Mentoring & coaching

Het verbinden van individuele medewerkers binnen je organisatie versterkt een positieve cultuur van loopbaanmobiliteit en leren. RightMap matcht individuele medewerkers met complementaire vaardigheden en interesses. Zo maken we mentorschap en coaching mogelijk.

Organisatieontwerp en -inrichting

RightMap voorziet individuele medewerkers, leiders en organisaties van waardevolle inzichten die bijdragen aan zakelijk succes.

Job matching

Binnen ons technologieplatform voor loopbaanontwikkeling vinden medewerkers verschillende ontwikkelmogelijkheden. Denk aan stages, opleidingen en uitdagende opdrachten. Organisaties kunnen de voortgang monitoren en nieuwe leer- en ontwikkelingsmogelijkheden aanvullen via het dashboard.