Outplacement

Right Management heeft meer dan 3,5 miljoen mensen geholpen bij de overstap naar een nieuwe loopbaan en nieuwe kansen en tegelijkertijd helpen wij organisaties met het op peil houden van de productiviteit en risico's te beperken door middel van transformatie. Onze flexibele outplacementprogramma's zijn ontworpen om deelnemers te ondersteunen met een combinatie van workshops, loopbaancoaching door experts en on-demand leren, waarbij branchekennis, connecties met de markt en bijscholingsmogelijkheden worden geboden om ervoor te zorgen dat zij met vertrouwen hun volgende loopbaanstap maken.


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Automatic Pop-Up

Met de transitieplanning en -implementatie helpen wij organisaties de balans te vinden tussen de behoeften van individuele werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe carrièrekans en de behoefte aan bedrijfscontinuïteit.

NIEUW RAPPORT: Loopbanen in verandering

Hoe zal outplacement zich ontwikkelen om bedrijven en werknemers te helpen op de veranderingen in te spelen?

In een onzeker economisch klimaat en met een snel veranderende arbeidsmarkt, zijn outplacement en mobiliteit steeds belangrijkere instrumenten om werknemers en bedrijven te helpen zich aan te passen. Het beter laten aansluiten van werknemers aan banen is ook van vitaal belang voor een gezonde economie.

Het spanningsveld tussen de snelle economische veranderingen en verschuivingen op de arbeidsmarkt voor de langere termijn geeft het nieuwste rapport een overzicht van de trends die van invloed zijn op een carrièreverandering in 2021 en daarna.

Help medewerkers met vertrouwen hun volgende stap te zetten

Toonaangevende outplacementprogramma’s ontworpen om je medewerkers te ondersteunen in de veranderende wereld van werk.

Lees verder om te zien wat onze programma’s bieden en hoe deze ervoor zorgen dat er een soepele overgang is naar een functie voor nu en in de toekomst.

Wat we doen

Onze outplacementprogramma's zijn toegesneden op werknemers op alle niveaus van de organisatie met flexibele, individuele, 1:1 programma's.

 • RightChoice - individueel outplacementprogramma

  Onze outplacementprogramma's ondersteunen vertrekkende medewerkers om sneller een nieuwe passende baan te vinden en sponsor van je bedrijf blijven.


  LEES HOE

 • Maatwerkoplossingen outplacement

  Onze maatwerkprogramma's komen tegemoet aan de uitdagingen en behoeften van specifieke groepen. Inclusief diegenen die met pensioen gaan of na een loopbaanonderbreking weer aan het werk willen.

 • On-site outplacementprogramma

  Voor organisaties die de voorkeur geven aan programma's op locatie, bieden wij groepsworkshops, netwerkmogelijkheden, coaching en toegang tot jobhunters. Met als resultaat een grotere kans op een nieuwe baan.

 • Executive outplacementprogramma

  Programma's voor senior executives combineren coaching, netwerken en market intelligence met leiderschapsassessment en -ontwikkeling, en helpt deelnemers bij het identificeren en ontwikkelen van de belangrijkste enablers en capaciteiten die nodig zijn voor toekomstig succes.


  LEES HOE

 • Re-Integratie-2e-Spoor

  Wanneer er geen mogelijkheden zijn om te re-integreren binnen de eigen organisatie komt re-integratie bij een andere werkgever in beeld: re-integratie 2e spoor. Het inzetten van een 2e spoor traject is een wettelijke verplichting.


  LEES HOE

Toonaangevende outplacementprogramma's voor de veranderende wereld van werk

Onze flexibele outplacementprogramma's zijn afgestemd op de behoeften van individuen en organisaties. Door gebruik te maken van onze wereldwijde expertise en inzichten in de arbeidsmarkt, helpen wij mensen sneller een baan te vinden waar vraag naar is.

Van toegewijde coaches die 1:1 hulp en loopbaanplanning bieden, tot vooruitstrevende technologie en gecombineerde diensten. Onze programma's zijn ontworpen om mensen het vertrouwen en de vaardigheden te geven om hun volgende baan te vinden.

Maak nu een afspraak met onze coach

Outplacement

Lees hoe onze maatwerkoplossingen organisaties hebben geholpen om succesvolle outplacementprogramma's te realiseren.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws

Solutions

Right Management helpt organisaties hun medewerkersbetrokkenheid te ontwikkelen en te behouden. Dat doen we door gebruik te maken van kennis en data om beslissingen te nemen over talent. We helpen organisaties hun performance te verbeteren, door hun vermogen om hun workforce aan te passen te vergroten.

WORKFORCE CAREER MANAGEMENT

Workforce career management moet een duurzaam en dynamisch fundament zijn voor organisaties. Het verbetert de wendbaarheid van de medewerkers en verbetert het employer brand door het leveren van workforce career management en leermogelijkheden - topics die werknemers belangrijk vinden.

LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

Leiders bepalen de cultuur van de organisatie en hebben invloed op alle facetten van het bedrijfsproces. Van het behoud van medewerkers tot en met de productiviteit. In een snel veranderende bedrijfsomgeving is het belangrijker dan ooit om op basis van inzicht leiders te identificeren en te ontwikkelen.

WORKFORCE CONSULTING

Bouw een sterk, op talent gebaseerd fundament voor strategische workforce-initiatieven om groei te creëren voor de lange termijn. Wij bieden een aanpak gebaseerd op samenwerking, kennis en inzicht. Van workforce-planning en talent optimalisatie tot en met bij- en omscholing.

WORKFORCE ANALYTICS

Neem betere, data-driven beslissingen over talent, de middelen die je inzet en je talent planning. Onze wereldwijde business- en marktkennis biedt inzichten in de arbeidsmarkt, die de basis vormen voor het nemen van bedrijfsbeslissingen.

DATA-DRIVEN OPLOSSINGEN

Organisaties beschikken over steeds meer workforce-data. Maar hoe interpreteer je al deze gegevens? Welke conclusies trek je? Wij helpen je om tot de juiste strategische inzichten te komen, zodat je toekomstgerichte HR-beslissingen kunt nemen. Met onze assessments en diepgaande analyses helpen we je om je workforce in je organisatie optimaal in te zetten.