Outplacement

Right Management heeft met verschillende outplacement trajecten meer dan 3,5 miljoen mensen geholpen bij de overgang naar een nieuwe baan of andere mogelijkheden om hun carrière te vervolgen. Dankzij deze transformaties zijn organisaties in staat de productiviteit te behouden en hun risico's te verminderen.

CONTACT

Met onze end-to-end transitieplanning en -implementatie helpen wij organisaties het evenwicht te vinden tussen het behouden van de bedrijfscontinuïteit en de behoefte van individuele medewerkers om een volgende carrièrestap te maken. Wil jij meer informatie over wat outplacement is? Hoe een outplacement traject eruit ziet? Of waarom organisaties vertrouwen op outplacement? Bekijk dan onze outplacement blog!

Wat Right Management doet

Onze outplacement programma's zijn op maat gemaakt voor medewerkers op alle niveaus van de organisatie. We bieden flexibele, individuele programma's en werken daarnaast voor groepen op locatie.

 • Executive outplacementprogramma

  Voor executives in je organisatie hebben wij een speciaal programma. Dit bestaat uit coaching, netwerken, het delen van marktinzichten en leiderschapsontwikkeling. Met als doel het identificeren van key enablers en capaciteiten om persoonlijke- en carrière doelen te bereiken.


  LEES HOE

 • On-site outplacementprogramma

  Organisaties die de voorkeur geven aan outplacementprogramma's op locatie, bieden wij groepsworkshops, netwerkmogelijkheden, coaching en toegang tot jobhunters. Met als resultaat een grotere kans op het vinden van een nieuwe baan.

 • Maatwerkoplossingen outplacement

  Onze maatwerkprogramma's komen tegemoet aan de uitdagingen en behoeften van specifieke groepen. Inclusief diegenen die met pensioen gaan of na een loopbaanonderbreking weer aan het werk willen. Voor mensen die weer aan het werk willen, hiervoor geldt een outplacementtraject! Het helpt je inzichtelijk te maken welk werk bij je past en het uiteindelijk doel is natuurlijk om nieuw passend werk te vinden.

 • RightChoice - individueel outplacementprogramma

  Onze outplacement programma's stellen vertrekkende medewerkers in staat om sneller de volgende stap te zetten. Met het individuele outplacementtraject van Right Management krijg je begeleiding bij het zoeken van een nieuwe baan. Het helpt je inzichtelijk te maken welk werk bij je past. Er wordt gekeken naar een nieuwe werkkring, de competenties en wensen en werken aan een sociaal plan. Zo vinden wij sneller een baan die bij de persoon past en blijven ze een ambassadeur van je organisatie.


  LEES HOE

Outplacement

Outplacement voor medewerkers

Onze outplacement programma's ondersteunen vertrekkende medewerkers om sneller de volgende stap naar de nieuwe baan te zetten en ambassadeur van je organisatie te blijven.

End-to-end outplacement zorgt voor de juiste balans tussen de behoefte van de individuele medewerker en het borgen van de bedrijfscontinuïteit, met als uitgangspunt zo min mogelijk impact en het versterken van de employer brand. Wij combineren dit met professionele loopbaanontwikkeling voor blijvende medewerkers in de vorm van coaching en leermogelijkheden.


Waarom Right Management?


 • Wij stellen vertrekkende medewerkers in staat om sneller de volgende stap te zetten.
 • Wij bieden outplacement programma's op maat die zijn afgestemd op de behoeften van de organisatie en individuele medewerker.
 • Door onze (wereldwijde) business- en marktkennis geven wij inzicht in de arbeidsmarkt trends en kansen op het gebied van het succesvol solliciteren om sneller de gewenste baan te vinden.
 • De coaches van Right Management maken het verschil.

Maak nu een afspraak met onze coach

Outplacement

Lees hoe onze maatwerkoplossingen organisaties hebben geholpen om succesvolle outplacementprogramma's te realiseren.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws

Solutions

Right Management helpt organisaties hun medewerkersbetrokkenheid te ontwikkelen en te behouden. Dat doen we door gebruik te maken van kennis en data om beslissingen te nemen over talent. We helpen organisaties hun performance te verbeteren, door hun vermogen om hun workforce aan te passen te vergroten.

LOOPBAANONTWIKKELING

Loopbaanontwikkeling moet een duurzaam en dynamisch fundament zijn voor organisaties. Het verbetert de wendbaarheid van de medewerkers en verbetert het employer brand door het leveren van loopbaanontwikkeling en leermogelijkheden - topics die werknemers belangrijk vinden.

LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

Leiders bepalen de cultuur van de organisatie en hebben invloed op alle facetten van het bedrijfsproces. Van het behoud van medewerkers tot en met de productiviteit. In een snel veranderende bedrijfsomgeving is het belangrijker dan ooit om op basis van inzicht leiders te identificeren en te ontwikkelen.

WORKFORCE CONSULTING

Bouw een sterk, op talent gebaseerd fundament voor strategische workforce-initiatieven om groei te creëren voor de lange termijn. Wij bieden een aanpak gebaseerd op samenwerking, kennis en inzicht. Van workforce-planning en talent optimalisatie tot en met bij- en omscholing.

WORKFORCE ANALYTICS

Neem betere, data-driven beslissingen over talent, de middelen die je inzet en je talent planning. Onze wereldwijde business- en marktkennis biedt inzichten in de arbeidsmarkt, die de basis vormen voor het nemen van bedrijfsbeslissingen.

DATA-DRIVEN OPLOSSINGEN

Organisaties beschikken over steeds meer workforce-data. Maar hoe interpreteer je al deze gegevens? Welke conclusies trek je? Wij helpen je om tot de juiste strategische inzichten te komen, zodat je toekomstgerichte HR-beslissingen kunt nemen. Met onze assessments en diepgaande analyses helpen we je om je workforce in je organisatie optimaal in te zetten.