Outplacement

Beperk de risico's en kosten van outplacement door je vertrekkende medewerkers te ondersteunen bij de overstap naar nieuwe loopbanen en mogelijkheden via onze toonaangevende outplacementprogramma's.

CONTACT
Automatic Pop-Up

Bedrijven die outplacementdiensten aanbieden aan vertrekkende medewerkers melden een verhoogde productiviteit, betrokkenheid en loyaliteit onder blijvende werknemers. Onze programma's zijn persoonlijk, worden ondersteund door ervaren coaches met actuele kennis van de arbeidsmarkt en met flexibele programmaduur en prijsstelling.

RightChoice - individueel outplacementprogramma

Onze programma's verlenen vertrekkende medewerkers persoonlijk contact met onze ervaren coaches. Samen het in kaart brengen van talent en de interesses om zo de juiste connectie met de arbeidsmarkt te maken. Deze aanpak op maat versnelt de kans op een baan en verhoogt de individuele tevredenheid.

Onze Outplacementprogramma's omvatten:

  • Coaching en assessments om zelfbewustzijn te creëren en te helpen bij het bepalen van volgende loopbaanstappen

  • Upskilling (online) workshops voor het zoeken naar een baan

  • Gerichte vacature leads en netwerk contacten

  • On demand ondersteuning via de Career Coach-helpdesk

  • Tools en middelen via RightEverywhere, ons innovatieve online loopbaanportal - inclusief zelfreflectie assessments, vacaturesites en ons platform met (online) trainingen

Maatwerkoplossingen outplacement gericht op individuele doelen

Programma's bieden ondersteuning en begeleiding in een tijd van verandering en onzekerheid, en helpen mensen zich voor te bereiden op hun volgende rol en met vertrouwen verder te gaan. Daarnaast ontwikkelen ze ook vaardigheden en strategieën die gedurende de hele loopbaan van pas komen.

Outplacement

De nieuwste inzichten over outplacement en loopbaantransitie.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws