Expertise

Wij helpen organisaties hun effectiviteit te vergroten in de veranderende wereld van werk, door individuele talentontwikkeling en loopbaanmanagement

Oplossingen

Right Management levert maatwerkoplossingen voor assessment, ontwikkeling en mobiliteit van medewerkers om organisaties en professionals sneller te laten renderen.

OUTPLACEMENTDIENSTEN

Outplacementdiensten aanbieden aan medewerkers die uw bedrijf verlaten is goed voor uw merk. Bedrijven die deze diensten aanbieden melden meer productiviteit, betrokkenheid en loyaliteit onder de blijvende medewerkers. Vaak leidt dit ook tot een verbetering van de winstgevendheid. Ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij personele veranderingen waar iedereen van profiteert.

LOOPBAANMANAGEMENT

Meer dan 75% van de werkgevers vindt het moeilijk om talent te betrekken en behouden, de sleutel tot succes in de Human Age. Is uw organisatie voorbereid om de strijd voor talent te winnen? Leer hoe een effectieve strategie van loopbaanmanagement voor meer betrokkenheid kan zorgen, de ontwikkeling van medewerkers kan aanmoedigen en kan verzekeren dat uw organisatie wordt gezien als een 'employer of choice'.

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

87% van de organisaties gelooft niet dat ze toekomstige leiders hebben geïdentificeerd om kritische functies in te vullen. Selecteert u kandidaten die 'uit het juiste hout zijn gesneden' of is uw leiderschapspijplijn lek? Ontdek hoe ons P3-leiderschapsmodel u kan helpen de juiste leiders in uw organisatie te identificeren, ontwikkelen en behouden.

LOOPBAANONTWIKKELING VOOR HOGESCHOLEN EN UNIVERSITEITEN

Hogescholen en universiteiten staan onder zware druk - van afgestudeerden, ouders en werkgevers - om effectievere diensten gericht op loopbaanontwikkeling aan te bieden. Ontdek hoe wij uw programma kunnen helpen slagen.

ORGANISATIE-EFFECTIVITEIT

Talentisme, niet kapitalisme. Portfolio medewerkers. De 'uberisatie' van werk. Wendbaarheid via medewerkersanalyse. De Human Cloud. Eerst het bestaansrecht, dan het salaris. Een effectieve organisatie zijn is vandaag de dag een nieuw spel. Right Management kan hulpmiddelen en strategieën bieden om succesvol te zijn met uw organisatie in de Human Age.

Organisatie-effectiviteit

Verbeteren van de organisatieprestatie en -wendbaarheid door het ontwikkelen van een goede leiderschapspijplijn, het dichten van competentiehiaten en het vergroten van het engagement en de inzetbaarheid van medewerkers.

Individuele ontwikkeling

Identificeren van veelbelovend talent en het versnellen van hun optimale inzetbaarheid met doelgerichte assessments, leiderschap coaching en competentieontwikkeling.

Loopbaanmanagement

Beperking van transitierisico’s en verbetering van interne en externe loopbaanmobiliteit met onze bewezen oplossingen in outplacement en loopbaanontwikkeling.

Case Studies

Kom meer te weten over hoe Right Management samenwerkt met vooraanstaande organisaties om uitmuntend presterende medewerkers te ontwikkelen en toptalent te behouden.

Reducing risk in the leadership pipeline

Business Challenge: How do we help our clients identify high potential talent and drive succession planning for the future?

Challenge Accepted: See how Right Management designed an assessment program designed to provide constructive feedback to employees and help leadership identify hidden talent within the organization.

Creating a Prescription for Leaders

Business Challenge: How do we improve the way our leadership teams work together globally?


Challenge Accepted: See how we instituted a 360-degree feedback process for individuals to describe themselves as leaders, and better understand how they interact with each other.

LAAT ALLE CASE STUDIES ZIEN