Loopbaanmanagement

Van jobaanbieder tot loopbaanbegeleider

Onderzoek toont aan dat het ondersteunen van de professionele loopbaanontwikkeling van medewerkers de belangrijkste drijfveer is voor de betrokkenheid, het behouden en de productiviteit van personeel. Toch vertrouwen veel bedrijven nog steeds op verouderde werkwijzen, zoals de jaarlijkse evaluatie om prestaties te managen. Onze oplossingen in loopbaanmanagement kunnen uw organisatie naar een hoger niveau tillen met de volgende strategieën om:

 • Medewerkers te voorzien van de hulpmiddelen die ze nodig hebben om hun loopbaan te ontwikkelen
 • Loopbaangesprekken op te nemen in uw huidige aanpak ten aanzien van prestatiemanagement
 • Managers op te leiden en hen te leren hoe ze een band kunnen opbouwen met medewerkers, eerder dan te vrezen voor loopbaandiscussies
 • Gebruik te maken van assessmentmethodologieën om medewerkers hun loopbaan in lijn te helpen brengen met hun sterktes
 • Medewerkers met een zeer groot potentieel voor mobiliteit en groei binnen de organisatie te begrijpen

Samenwerken met Right Management voor loopbaanmanagement zal u de grootste talenten helpen aantrekken, betrekken en behouden, terwijl u ook de nodige hulpmiddelen zult krijgen om uw medewerkers de mogelijkheid te bieden hun eigen loopbaan in handen te nemen.

Diensten van loopbaanmanagement

Een effectieve loopbaanmanagementstrategie verhoogt de waarde van medewerkers, en resulteert in een verbeterde productiviteit, betrokkenheid en behoud van het personeel voor de werkgevers.

Door een beroep te doen op de assessments en loopbaanexpertise van Right Management kunnen:

 • Bedrijfsleiders een actievere rol spelen in het loopbaanmanagement van hun medewerkers, wat leidt tot meer wendbaarheid en behoud van het personeel in de organisatie.
 • Individuen een beroep doen op onze coaching en onze competenties op het vlak van loopbaanontwikkeling om mogelijkheden voor continue ontwikkeling te begrijpen en een carrièrepad uit te stippelen in lijn met hun sterktes en hun doelen.

 

In het licht van het gebrek aan talent, het gebrek aan de juiste mensen op de juiste plaats en de nood om sneller tot waardecreatie te komen, erkennen bedrijven het belang om aantrekkelijker te worden voor potentiele medewerkers die meer opties hebben dan ooit tevoren. Omdat medewerkers niet geïnspireerd worden door op taken gebaseerde banen en een gebrek aan doorgroeimogelijkheden, zullen ze een andere omgeving opzoeken, waardoor het voor werkgevers moeilijk wordt om institutionele kennis te behouden en toekomstige leiders binnen de organisatie vooruit te helpen.

 

Right Management helpt organisaties en individuen succesvol te zijn door diensten ten aanzien van loopbaanontwikkeling en oplossingen ter bevordering van bedrijfssuccessen op lange termijn aan te bieden. Wij bieden:

Loopbaanontwikkeling — Blijven en groeien

 • Het creëren van focus op loopbaanontwikkeling binnen uw organisatie om individuele loopbaanplanning te faciliteren
 • Het vergroten van de betrokkenheid van uw personeel door uw managementteam bij te scholen in het voeren van loopbaangesprekken met uw medewerkers
 • Hulpmiddelen en workshops die medewerkers helpen hun vaardigheden en competenties te ontwikkelen in lijn met de individuele behoeften en die van de organisatie.

Loopbaanmobiliteit — Blijven en veranderen

 • Interne mobiliteit creëren en verbeteren door talent te gebruiken, te behouden en te herschikken volgens de behoeften om marktdynamieken beter op te vangen.
 • Medewerkers betrekken bij hun eigen loopbaan door te zorgen voor nieuwe ervaringen en groeimogelijkheden.
 • Medewerkers bijstaan bij het ontwikkelen van een persoonlijk merk en het verbeteren van hun loopbaangereedheid zodat ze er beter voorstaan om hun sterktes binnen uw organisatie te promoten.

Loopbaanbesluitvorming — Blijven of vertrekken

 • Gebruikmaken van assessments om inzicht te verwerven in de belangrijkste sterktes en voorkeuren om de loopbaanplanning te faciliteren.
 • Medewerkers mondiger maken om meer duidelijkheid te krijgen over hun loopbaan, zodat ze doordachte beslissingen kunnen nemen met betrekking tot hun volgende stappen.
 • Medewerkers die ontdekken dat hun huidige functie niet echt goed bij hen past, kunnen een beroep doen op de instrumenten en middelen van RightEverywhere om elders een andere baan te zoeken of alternatieve opties te overwegen, zoals bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer te worden of met pensioen te gaan.

RightEverywhere® online loopbaanplatform

Bij onze oplossingen maken we gebruik van RightEverywhere®, toegespitst op uw bedrijfsbehoeften met instrumenten en middelen voor loopbaanontwikkeling. Gebruikers van dit online platform ontwikkelen inzichten in hun sterktes en vaardigheden om op die manier in te zien welk potentieel ze hebben, hun loopbaan in kaart te brengen, en vooruitgang te boeken in hun professionele loopbaan.

Een effectieve loopbaanmanagementstrategie helpt organisaties te winnen. Met onze ervaring van meer dan 35 jaar in het ontwikkelen en begeleiden van mensen, zullen we uw medewerkers evalueren en zorgen voor loopbaanmanagementprogramma's op maat om binnen uw organisatie meer wendbaarheid te creëren.

Ontdek meer van onze Solutions

Wij zijn wereldwijde carrière experts. Met een gedeelde focus op organisatorische effectiviteit, individuele ontplooiing en carrière management, helpen wij bedrijven en particulieren te bereiken succes.

OUTPLACEMENTDIENSTEN

Outplacementdiensten aanbieden aan medewerkers die uw bedrijf verlaten is goed voor uw merk. Bedrijven die deze diensten aanbieden melden meer productiviteit, betrokkenheid en loyaliteit onder de blijvende medewerkers. Vaak leidt dit ook tot een verbetering van de winstgevendheid. Ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij personele veranderingen waar iedereen van profiteert.

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

87% van de organisaties gelooft niet dat ze toekomstige leiders hebben geïdentificeerd om kritische functies in te vullen. Selecteert u kandidaten die 'uit het juiste hout zijn gesneden' of is uw leiderschapspijplijn lek? Ontdek hoe ons P3-leiderschapsmodel u kan helpen de juiste leiders in uw organisatie te identificeren, ontwikkelen en behouden.

LOOPBAANONTWIKKELING VOOR HOGESCHOLEN EN UNIVERSITEITEN

Hogescholen en universiteiten staan onder zware druk - van afgestudeerden, ouders en werkgevers - om effectievere diensten gericht op loopbaanontwikkeling aan te bieden. Ontdek hoe wij uw programma kunnen helpen slagen.

ORGANISATIE-EFFECTIVITEIT

Talentisme, niet kapitalisme. Portfolio medewerkers. De 'uberisatie' van werk. Wendbaarheid via medewerkersanalyse. De Human Cloud. Eerst het bestaansrecht, dan het salaris. Een effectieve organisatie zijn is vandaag de dag een nieuw spel. Right Management kan hulpmiddelen en strategieën bieden om succesvol te zijn met uw organisatie in de Human Age.