Anne van Arem-Visser

Consultant

Consultant
Anne van Arem-Visser is werkzaam als consultant bij Right Management. Anne krijgt er energie van om op zoek te gaan naar iemands talenten en drijfveren en samen te kijken hoe deze het beste tot hun recht kunnen komen. Dit uit zich in een bepaalde nieuwsgierigheid en een natuurlijke interesse in de ander. Anderen omschrijven haar als enthousiast, analytisch, empathisch, en positief. Van klanten krijgt Anne terug dat ze op zoek wil gaan naar de behoefte, zich daadkrachtig opstelt en betrokken is.

Consulting Experience
Anne is dagelijks betrokken bij coaching en loopbaanontwikkeling van medewerkers voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast is zij betrokken bij het uitvoeren van assessment centers en verzorgt zij trainingen over uiteenlopende onderwerpen.  

Business / Organizational Leadership Experience
Anne is haar carrière gestart binnen de uitzendtak van de ManpowerGroup en heeft hier in verschillende rollen veel mensen aan een nieuwe baan geholpen en bedrijven geholpen met het vinden van het juiste talent. Verder heeft zij binnen Manpower een leidinggevende functie gehad op de vestiging in Amsterdam, waar zij een team aanstuurde, coachte en begeleidde. Ze was o.a. verantwoordelijk voor het aannemen en beoordelen van medewerkers en was eindverantwoordelijk voor het contractbeheer en het goed bedienen van alle klanten binnen het team. Zij heeft daarnaast diverse trainingen en intervisies verzorgd voor medewerkers van de ManpowerGroup.

Education and Training
Anne is afgestudeerd Arbeids- en Organisatie psycholoog. Daarnaast heeft zij een tweejarig Management Trainee Programma afgerond.