Daphne van den Broek

Consultant

Drs. Daphne van den Broek is senior consultant en psycholoog NIP. De rode draad in haar werk is het vinden van oplossingen die hout snijden- als expert, coach en als business partner over de volle breedte van het vak. Daphne publiceert regelmatig over hoe talent en leiderschap impact hebben op organisatieresultaten en zit met klanten aan tafel om samen ook nieuwe oplossingen te bedenken. Zij is conceptueel sterk en beschikt over scherp inzicht en gevoel voor humor. Daphne is actief in de board of directors van een internationale charitatieve organisatie en is behalve schrijflustig, ook zangeres en beeldend kunstenares. 
Consulting Experience
Daphne is ervaren in het ontwerpen en implementeren van maatwerkoplossingen rondom mobiliteit, talentontwikkeling en management development. Zij heeft veel maatwerkprogramma’s ontwikkeld met klanten, en is dan vaak jarenlang als trusted partner betrokken bij doorontwikkeling en verdere co-creatie. Haar belangrijkste ervaring ligt in de markten high tech, ICT, banking, logistiek, chemie, pharma, leisure en diverse ZBO’s. Naast haar rol als projectmanager en solution developer, werkt Daphne als executive coach en loopbaancoach voor professionals.
 
Business / Organizational Leadership Experience
Voor Right Management werkte Daphne in diverse rollen onder andere bij het Ministerie van Defensie, DHV, KPN, Inbo architecten en Amersfoortse Courant. Zij is momenteel lid van het Europese directieteam van een charitatieve organisatie en geeft hier leiding aan teams en diverse projecten rondom finance en marketing. 
 
Education and Training
Daphne heeft gestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Utrecht en is afgestudeerd als A&O psycholoog aan de Universiteit Utrecht. Ze heeft verschillende trainingen gevolgd op het gebied van leiderschapsontwikkeling en is gecertificeerd voor een heel scala aan assessmentinstrumenten.