Fleur Duynisveld

Consultant

Fleur Duynisveld is Consultant voor Right Management in Nederland. Haar kracht is het fungeren als spil waarbij zij in staat is de klantvraag snel te doorgronden en deze om te zetten naar een solide project om vervolgens met flow en flair congruentie binnen het team te creëren. Zij kenmerkt zich door sterk analytisch denken, open, geïnteresseerde houding, creativiteit en aanstekelijk enthousiasme. Haar aanpak is resultaatgericht en gestructureerd, door middel van het bieden van heldere kaders en implementatie voorbeelden.

Consulting Experience

Fleur is dagelijks betrokken bij coaching-en loopbaanontwikkeling van medewerkers voor diverse opdrachtgevers. Hierbij heeft zij veel aandacht voor de persoon en gaat daarbij uit van ieders kracht. Tevens geeft zij uiteenlopende trainingen in sollicitatievaardigheden en de inzet van social media bij personal branding en arbeidsmarktbenadering. Voor diverse klanten fungeert Fleur als Project Manager waarbij zij de verantwoording draagt voor een optimaal project/proces verloop door het smeden van sterke en solide projectteams met 100% klantfocus en inzet op resultaat.

Business / Organizational Leadership Experience

In een eerdere functie voor Right Management was Fleur HR Representative bij een multinational. Met de ervaring vanuit deze spilfunctie zijn het initiëren van de selectiestrategie en screenen van potentiele medewerkers voor haar bekende facetten van het HR vak.

Education and Training

Fleur heeft een BBA graad en diverse trainingen gevolgd op het gebied van HR instrumenten en Project Management.