Ingrid Sol

Consultant

Ingrid Sol is Consultant bij Right Management en sinds 1991 werkzaam binnen de ManpowerGroup.

Waar je talenten en behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping” (Aristoteles). Maar dan moet je wel weten waar je talenten liggen en wat de arbeidsmarkt verlangt! Als loopbaanadviseur/coach ligt haar passie in het ontdekken van mogelijkheden en kandidaten helpen weer vol vertrouwen hun loopbaan te vervolgen.

Mede door haar ervaring in de uitzendbranche, kan haar stijl van werken omschreven worden als arbeidsmarkt-en resultaatgericht.

Consulting Experience

Als coach is zij ervaren in het begeleiden van kandidaten in het kader van re-integratie 2e spoor, outplacement en interne mobiliteit. Verder is zij trainer op gebied van mobiliteit, persoonlijke effectiviteit en sollicitatievaardigheden.

Voor verschillende opdrachtgevers is Ingrid projectleider en verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van mobiliteitsprojecten.

Business / Organizational Leadership Experience

Ingrid heeft ruime ervaring in het adviseren van werkgevers op het gebied van werving en selectie, het terugdringen van ziekteverzuim, het bevorderen van interne mobiliteit, waaronder het inrichten van een intern mobiliteitsbureau.  

Education and Training