Karen Bogers

Consultant

Consultant

Karen Bogers is werkzaam als consultant bij Right Management. Karen krijgt er energie van om resultaatgericht te kunnen werken in een omgeving waarin zij anderen verder kan helpen in de prettigste invulling van werk. Haar analyses zijn scherp en daardoor geeft zij goede adviezen en feedback. Van klanten krijgt Karen terug dat ze rust creëert, betrokken is en zorgt voor een open sfeer. Mensen ondersteunen zodat ze zelf een nieuwe stap zetten, hun grenzen verleggen en succesvol zijn is haar grootste passie.

Consulting Experience
Karen Bogers werkt sinds mei 2015 bij Right Management. Zij is betrokken bij het uitvoeren van assessment centers, verzorgt trainingen om mensen te begeleiden in hun loopbaanontwikkeling en coacht mensen één op één. 

Business / Organizational Leadership Experience
Karen heeft verschillende managementfuncties vervult. Haar loopbaan kenmerkt zich verder door commerciële banen in de arbeidsbemiddeling en functies als trainer/coach.

In haar rol als projectmanager bij ManpowerGroup (Solutions) was zij verantwoordelijk voor een outsourcingsproject. Hierin was zij dagelijks betrokken bij het verbinden van de wensen van de opdrachtgever met de inrichting van het werk en het aantrekken, behouden en ontwikkelen van talent.

In haar rol als manager binnen de GGZ heeft zij verschillende reorganisaties en verandertrajecten begeleid en was zij verantwoordelijk voor het neerzetten van nieuwe locaties in Rotterdam.  

Education and Training
Karen is afgestudeerd Arbeids- en Organisatie psycholoog. Zij heeft de trainersopleiding afgerond bij de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft zij een Post-HBO opleiding Bedrijfskunde gevolgd en deelgenomen aan een Management Development Programma.