Marcel Stuijt

Consultant

Marcel Stuijt is werkzaam als senior consultant bij Right Management in Nederland. Marcel zijn gedrevenheid en passie liggen in het genereren van beweging bij mensen en organisaties. Samen met de organisatie en medewerkers richting definiëren en bepalen, met talent als motor, geeft hem energie. Marcel typeert zichzelf als een pragmatische analyticus. Hij is in staat om snel en gericht tot de kern te komen en deze vervolgens te vatten in een begrijpelijk verhaal. Daarnaast is hij er op gericht om effect en resultaat te behalen. Marcel staat bekend om zijn open en betrokken houding. In zijn vrije tijd sport hij veel, waarbij hardlopen zijn passie is.

Consulting Experience

Marcel houdt zich binnen Right Management bezig met talentontwikkeling-en management in de breedste zin van het woord. Als coach is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van mobiliteitstrajecten. De afgelopen jaren heeft hij met succes vele medewerkers begeleid naar de nieuwe stap in hun loopbaan.
Als  trainer is hij zeer ervaren en succesvol in het ontwikkelen en uitvoeren van diverse communicatie, transitie en  leiderschapstrainingen. Als assessmentpsycholoog is hij nauw betrokken bij de opzet en uitvoering van assessmentcenters. En als projectmanager is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van mobiliteits-en talentprogramma’s.

Business / Organizational Leadership Experience

Voor Right Management was Marcel een aantal jaren werkzaam als intercedent, waar hij ruime ervaring  heeft opgedaan als sparringpartner met betrekking tot werving en selectie vraagstukken aangaande de personele behoefte van grote organisaties.

Education and Training

Marcel is afgestudeerd Arbeids-en Organisatiepsycholoog, met specialisatie Arbeid en Gezondheid. Hij is gelicenseerd in het gebruik en toepassen  van diverse psychologische testen, waaronder de Birkman Personality Questionaire, Hogan en HFM Tools.