Margot Pijnenborgh

Consultant

Margot Pijnenborgh is Consultant voor Right Management in Nederland. De afgelopen 14 jaar is zij actief geweest in het begeleiden van kandidaten in diverse verandertrajecten richting werk, waarbij zij energie haalt uit de samenwerking met anderen om op een creatieve manier een gezamenlijk doel te bereiken. Margot kenmerkt zich door haar enthousiaste open, betrokken en resultaatgerichte houding waarin zij goed aan kan sluiten bij de situatie waarin de kandidaten zich bevinden. Zij heeft relevante werkervaring in outplacement,  loopbaan- en verzuimtrajecten.
 
Consulting Experience
Zij heeft een natuurlijke manier van begeleiden met een arbeidsmarktgerichte aanpak. Door haar kennis van de arbeidsmarkt en vele contacten is zij in staat een stap te maken van een loopbaanwens naar een daadwerkelijke plaatsing op de arbeidsmarkt. Margot heeft aandacht voor de mens achter de kandidaat, de beweegredenen van de kandidaat en zij verliest daarnaast het voor de opdrachtgever te bereiken doel niet uit het oog. Margot werkt jaren samen met de collegae van de ManpowerGroup waar krachten gebundeld worden en op een effectieve manier worden ingezet.

Business / Organizational Leadership Experience
Voor Right Management heeft Margot gewerkt in de rol van projectmanager bij een aanverwante organisatie.

Education and Training
Margot heeft de HBO opleiding Pedagogiek (2000) en de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (1998) gevolgd en succesvol afgerond
Daarnaast heeft zij meerdere trainingen gevolgd op het gebied van commercie, communicatie en enkele assessment instrumenten.