Over Right Management

Wij zijn Global Career Experts. Right Management is opgericht in 1980 en heeft meer dan 35 jaar ervaring in loopbaan- en talentmanagement. In die periode hebben we elke dag 40.000 mensen aan werk geholpen, meer dan 12 miljoen sollicitatiegesprekken gevoerd en meer dan 3 miljoen mensen succesvol helpen overstappen naar nieuwe rollen en nieuwe organisaties.

Impact maken begint met inzicht

Onze oplossingen zijn doordacht en op maat. Ze zijn ontwikkeld met inzichten die uit uw organisatie komen en van uw leiders. Dit garandeert dat we strategieën en oplossingen uitvoeren die aansluiten op uw cultuur, waarden, visie en doelstellingen. Implementatie op basis van de juiste inzichten levert meetbare resultaten op en vormt de basis voor succes op de lange termijn.

Snellere waarde creatie

Onze oplossingen helpen bij het cultiveren van high-potential leiders, het ontdekken en helpen ontwikkelen van getalenteerde medewerkers, het verbeteren van de wendbaarheid van uw organisatie en het creëren van een beter concurrerende organisatie die snel kan reageren op marktontwikkelingen.

Winnen in de ‘War for Talent’

Loopbaanontwikkelingsmogelijkheden aanbieden aan huidige werknemers resulteert in meer dan betrokkenheid en loyaliteit van de werknemer. Het zorgt ervoor dat zij uw bedrijf aanbevelen aan anderen; dat versterkt uw merk en trekt meer toptalent aan.

Consistente organisatieontwikkeling

Of u nu te maken heeft met een eenvoudige organisatiestructuur of met een complexe wereldwijde structuur van een multinational, Right Management's sterke aanpak en wereldwijde bereik zorgen ervoor dat onze innovatieve oplossingen in uw gehele bedrijf consistent worden uitgevoerd.

Bedrijfswaarden

Bij Right Management komen onze klanten op de eerste plaats. Wij streven ernaar om sterke banden op te bouwen die zijn gebaseerd op gedeelde doelen en vertrouwen, zodat we samen de talent- en loopbaanstrategie aan kunnen laten sluiten op de bedrijfsstrategie om zo de organisatorische prestaties te optimaliseren.

Mensen

We geven om mensen en begrijpen dat werk veel betekenis heeft in het leven van mensen. Onze missie is om mensen te helpen hun talenten te ontdekken en cultiveren, werk te vinden dat hen voldoening geeft en ze in staat te stellen om te groeien gedurende hun loopbaan.

Kennis

Onze wereldwijde kennis en ervaring zorgen dat we voorop lopen in talentontwikkeling en loopbaanmanagement. Dit fundament van voortdurend ontwikkelende kennis klinkt door in onze oplossingen en diensten, verrijkt onze klanten en helpt ons om wereldwijd best practices te ontwikkelen

Innovatie

Right Management werkt vanuit ondernemersgeest. We nemen weloverwogen risico's en stellen de status quo ter discussie om zo onze beoordelings-, ontwikkelings- en coachingexpertise te verbeteren. Dit resulteert in oplossingen die nog meer inzicht bieden voor onze klanten die daarmee nog wendbaarder kunnen zijn.

Geschiedenis

Right Management is opgericht in 1980 in Philadelphia, Pennsylvania in de Verenigde Staten en uitgegroeid tot een van 's werelds meest prominente leiders in talent- en loopbaanmanagement oplossingen. Tijdens al die jaren hebben we constant onze geografische aanwezigheid en oplossingen uitgebreid, om zo tegemoet te komen aan de steeds verder ontwikkelende behoeftes van onze klanten die op een wereldwijde markt opereren.

Oprichting

1980

1980 - Right Management werd opgericht door vier ondernemers in Philadelphia met als doel een nationaal loopbaantransitiebedrijf op te bouwen dat eersteklas personeelsdiensten voor kandidaten en klanten levert.

Beursintroductie

1986

1986 - Na zich overal in de Verenigde Staten gevestigd te hebben, inclusief 13 kantoren in grote steden zoals Boston, Los Angeles en San Francisco en een internationaal kantoor in Parijs, maakte Right Management de eerste gang naar de beurs, wat hen $3,68 miljoen netto opbrengst opleverde.

Uitbreiding

1996

1996 – 2003 Right Management bleef groeien door de acquisitie van People Tech in 1996 en Coutts Consulting in 2002. De wereldwijde aanwezigheid begon vorm te krijgen met nieuwe kantoren in Canada, China, de Pacific Rim en door heel Europa. Het programma-aanbod wordt ook groter met de introductie van Career 20/20, de lancering van virtuele vanuit huis werkende outplacementdiensten en de uitbreiding van het talentmanagementaanbod.

ManpowerGroup

2004

2004 - Right Management wordt overgenomen door ManpowerGroup.

Career Edge

2005

2005 - Right Career Edge gelanceerd. In 2012 ontwikkelde dit zich in loopbaanontwikkeling en loopbaanmobiliteit (Right Career).

Right Choice®

2007

2007 – Lancering van Right Choice®, een baanbrekende outplacementoplossing. Het biedt vertrekkende werknemers ondersteuning in de transitie, zowel op kantoor als online, met toegang tot instrumenten voor het beoordelen en ontwikkelen van vaardigheden; virtuele workshops en loopbaancoaching; en essentiële zaken voor het zoeken van een nieuwe baan zoals personal branding, solliciteren, het opbouwen van een CV en netwerken. Dit programma kan worden afgestemd op de behoeftes van onze klanten en kort of langer duren, van eendagsworkshops tot programma's van 15 maanden. In 2012 is het Right Choice® platform voor iedereen verbeterd, inclusief 5 dagen per week loopbaancoaching, een online programmabundel en de toevoeging van een online voortgangsinstrument.

Uitbreiding

2006

2006 - 2009 Right Management breidt uit naar India met de aankoop van Grow Talent in 2006 en opent ook kantoren in Oostenrijk in 2008 en Polen in 2009.

Erkenning

2010

2010 - SIA plaatst Right Management bovenaan de lijst als grootste outplacementleverancier in de Verenigde Staten.

Erkenning

2012

2012-2013 – InformationWeek, een van 's werelds meest vertrouwde online communities voor bedrijfstechnologie, geeft RightEverywhere® de Innovation Award. Verbeteringen aan RightEverywhere® platform omvatten o.a. de toevoeging van Workfolio™ - een gemakkelijk te gebruiken applicatie om websites te bouwen die iemand kan helpen om zijn of haar online personal brand op te bouwen en te communiceren naar potentiële werkgevers.

Focus op Loopbanen

2014

2014 - Uitbreiding naar hogescholen en universiteiten. Oprichting van een global salesteam (om consistente service aan te kunnen bieden aan multinationals). ManpowerGroup is toegevoegd aan Ethisphere Institute's lijst van 's Werelds Meest Ethische Bedrijven voor hun bewezen betrokkenheid bij ethisch leiderschap, compliancy, de maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven en handelspraktijken in het algemeen. Ethisphere Institute is de wereldwijde leider in het bepalen en ontwikkelen van de normen van ethische handelspraktijken.

Innovatie

2015

In 2015 lanceert Right Management RightEverywhere® als een interactieve website. Verbeteringen aan de applicatie stellen Right Management ook in staat om het assessment aanbod uit te breiden, meer instrumenten en hulpmiddelen voor gebruikers en klanten aan te bieden en klanten aanpassingsmogelijkheden te geven die ze nodig hebben om RightEverywhere®-oplossingen aan te laten sluiten op hun merk. Voor de vijfde keer wordt ManpowerGroup erkend als een van 's werelds Meest Ethische Bedrijven® door het Ethisphere Institute.

ManpowerGroup loopt wereldwijd al sinds 1948 voorop in het creëren en leveren van innovatieve arbeidsmarktoplossingen. We zijn actief in meer dan 80 landen. Een internationaal netwerk, gecombineerd met lokale (markt)kennis, zorgt ervoor dat wij een breed palet aan opdrachtgevers adviseren en helpen. We kijken daarbij niet alleen naar de vraag van vandaag, maar juist naar de oorzaak en de implicaties voor de toekomst. Wij bieden volledige ontzorging op het gebied van hr-vraagstukken. Dit doen we vanuit onze labels, die elk opereren vanuit een eigen expertise. ManpowerGroup bestaat uit: Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Onderdeel van Experis IT zijn de bedrijven Peak IT, iSense en Experis Ciber. Daarmee is Experis een grote speler op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.


Iedereen heeft talent; dat is onze overtuiging. Technologie heeft een steeds grotere impact op de arbeidsmarkt, maar de menselijke factor is en blijft onderscheidend. Juist nu, meer dan ooit, is menselijk talent en de ontwikkeling ervan cruciaal. En talent helpen wij graag aan het werk. Werk zorgt voor inkomen, maar het is veel meer dan dat. Het biedt toegang tot nieuwe contacten, zorgt voor persoonlijke groei en dat je je waardevol voelt. Daar zetten wij ons graag voor in. Want door het ontdekken, ontwikkelen en optimaal benutten van talent, dragen we bij aan onze maatschappij. Voor meer informatie over hoe ManpowerGroup bijdraagt aan de toekomst van werk: www.manpowergroup.nl.

In het nieuws