RightLearning: Routekaart voor een efficiënte en mensgerichte reorganisatie


Sessie 2021 heeft onlangs plaatsgevonden. Data voor 2022 volgt.

 

In de nazomer organiseren wij, voor een selecte groep relaties, onze eerste gezamenlijke RightLearning "Routekaart voor een efficiënte en mensgerichte reorganisatie". Tijdens deze leergang vol tips en tricks willen wij jou inspireren en kennis met elkaar delen. Dit onderwerp is helaas voor velen een actueel thema. Deze leergang kan jou helpen een toekomstige reorganisatie goed voor te bereiden wat je veel tijd en kosten kan besparen. Wij nodigen jou en collega's dan ook graag uit voor deze leergang!

Op dinsdag 21, 28 september en dinsdag 5 oktober nemen de arbeidsrecht advocaten van AKD en de organisatiepsychologen en loopbaancoaches van Right Management je mee in de juridische en 'zachte' kant van reorganiseren. Dit bieden wij aan in de vorm van workshops waarin theorie en praktijkvoorbeelden samen komen.

Dit wordt ondersteund met handige templates waarmee je het geleerde direct in de praktijk van jouw eigen organisatie in kan zetten. De hele leergang volg je samen met vakgenoten van andere organisaties.

Want heb jij al antwoord op de vraag hoe je een reorganisatie voor kan zijn? Of hoe je een gedwongen reorganisatie goed kan voorbereiden? Wat is het nut en de noodzaak van een visie op loopbanen? Wat kun je met assessments en outplacement? Mag je selecteren of geldt het afspiegelingsbeginsel? Hoe ver gaat de herplaatsingsverplichting? Wat is de rol van de OR en/of vakbonden in dit alles? Hoe organiseren we informatie en communicatie voor de medewerkers?

De leergang bestaat uit 3 sessies in 3 weken en daarmee ben jij goed voorbereid op een toekomstige reorganisatie.

Deelname is gratis en met de RightLearning zijn opleidingspunten te behalen. Je kunt jezelf en collega's inschrijven door op onderstaande knop te klikken.

 

Direct aanmelden

Bel mij eerst voor meer informatie

 

Download de brochure met uitgebeide informatie. Leuk als we je zien tijdens onze leergang!

 

 

Wat komt er onder andere aan bod tijdens de leergang?

 

Automatic Pop-Up