Workforce Career Management

Om ervoor te zorgen dat talent ook in de toekomst beschikt over de juiste vaardigheden, moeten organisaties hun cultuur, medewerkers, werkwijzen en technologie ontwikkelen. Zo komen ze tot een wendbare workforce.

Contact
Automatic Pop-Up

Workforce career management is een duurzaam en dynamisch fundament voor elke organisatie. Het bieden van ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden verbetert de wendbaarheid van de werknemers en versterkt de employer brand.

Klaar voor succes: waarom coachen op soft skills zo belangrijk is

Om beter om te gaan met de voortdurende onvoorspelbaarheid, hebben werkgevers medewerkers nodig die beschikken over de soft skills die hen in staat stellen zich aan te passen aan een zakelijke en sociale omgeving die sterk in beweging is. Veel organisaties hebben een reset nodig om een cultuur te creëren waarin leren en persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend zijn.

Download ons laatste rapport en lees de aanbevelingen hoe jij als organisatie hier vorm aan kunt geven.

Onbekend terrein: Hoe baan je je een weg door de post-COVID talentschaarste

In heel Europa is 1 op de 5 medewerkers van plan zijn organisatie binnen het jaar te verlaten. Organisaties kunnen niet langer vertrouwen op loonsverhogingen om het talent dat zij nodig hebben te behouden. In plaats daarvan moeten ze snel handelen en medewerkers de instrumenten geven om hun loopbaan in eigen hand te nemen, terwijl ze managers in staat stellen hun teams te ontwikkelen en te betrekken. Het onderzoek is duidelijk: als werkgevers loopbaanmanagement ondersteunen, is de kans groter dat ze medewerkers van goede kwaliteit aantrekken en behouden.

Download ons laatste rapport en ontdek hoe je organisatie het tekort aan vaardigheden kan opvangen.

Wat we doen

Met organisatieadvies, online leerplatformen en ontwikkelprogramma's helpen wij medewerkers om te groeien. Onze diensten op het gebied van workforce career management zijn gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn bij het uitvoeren van huidige en toekomstige bedrijfsstrategieën.

 • Organisatieadvies

  Onze aanpak geeft inzicht in de veranderende rollen van een organisatie en de daarbij bijbehorende talentpijplijn die hierop wordt afgestemd. Onze expertise op het gebied van organisatieverandering zorgt ervoor dat nieuwe workforce-strategieën worden toegepast.


  LEES HOE
 • RightMap - Digital Career Insights

  RightMap, ons digitale loopbaanplatform, stelt individuen in staat hun vaardigheden te verbeteren, ervaring op te doen en de volgende stap in hun loopbaan te ontdekken. Door krachtige algoritmen kunnen we medewerkers matchen met interne vacatures, mentoren, opleidingen en toekomstige functies. Managers kunnen werknemers coachen op basis van een gap-analyse van hun vaardigheden. Daarbij kijken we welke vaardigheden individuen nu hebben en welke ze in de toekomst nodig hebben. Tot slot geven workforce-analyses informatie over de toekomstige personeelsbehoefte.


  Lees Hoe

 • Ontwikkelprogramma

  Onze ontwikkelprogramma's zorgen voor loopbaanreflectie en versterking van de vaardigheden van medewerkers. Zo kunnen alle medewerkers hun potentieel en talenten optimaal benutten. Binnen het ontwikkelprogramma voor managers bieden we speciale programma's aan, zoals leiderschapsprogramma's voor vrouwen. Gebaseerd op onze kennis en inzichten en volledig toegesneden op de cultuur van de organisatie.


  Lees Hoe

Workforce Career Management

Hoe we jouw organisatie helpen bij het creëren van een cultuur waarin mobiliteit en ontwikkeling voorop staan.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws

Solutions

Right Management helpt organisaties hun medewerkersbetrokkenheid te ontwikkelen en te behouden. Dat doen we door gebruik te maken van kennis en data om beslissingen te nemen over talent. We helpen organisaties hun performance te verbeteren, door hun vermogen om hun workforce aan te passen te vergroten.

OUTPLACEMENT

Onze outplacementprogramma's zorgen voor de juiste balans tussen de behoefte van de individuele medewerker en de bedrijfscontinuïteit, waarbij sprake is van minimale verstoring, van planning tot implementatie.

LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

Leiders bepalen de cultuur van de organisatie en hebben invloed op alle facetten van het bedrijfsproces. Van het behoud van medewerkers tot en met de productiviteit. In een snel veranderende bedrijfsomgeving is het belangrijker dan ooit om op basis van inzicht leiders te identificeren en te ontwikkelen.

WORKFORCE CONSULTING

Bouw een sterk, op talent gebaseerd fundament voor strategische workforce-initiatieven om groei te creëren voor de lange termijn. Wij bieden een aanpak gebaseerd op samenwerking, kennis en inzicht. Van workforce-planning en talent optimalisatie tot en met bij- en omscholing.

WORKFORCE ANALYTICS

Neem betere, data-driven beslissingen over talent, de middelen die je inzet en je talent planning. Onze wereldwijde business- en marktkennis biedt inzichten in de arbeidsmarkt, die de basis vormen voor het nemen van bedrijfsbeslissingen.

DATA-DRIVEN OPLOSSINGEN

Organisaties beschikken over steeds meer workforce-data. Maar hoe interpreteer je al deze gegevens? Welke conclusies trek je? Wij helpen je om tot de juiste strategische inzichten te komen, zodat je toekomstgerichte HR-beslissingen kunt nemen. Met onze assessments en diepgaande analyses helpen we je om je workforce in je organisatie optimaal in te zetten.