Ontwikkelprogramma

Loopbaanontwikkeling, persoonlijke begeleiding en mogelijkheden voor bijscholing zijn noodzakelijk voor organisaties die toptalent willen aantrekken en behouden.

Contact
Automatic Pop-Up

Een cultuur van loopbaanmanagement en coaching is nog nooit zo belangrijk geweest voor de betrokkenheid en het behoud van medewerkers. Onze insight-driven ontwikkelprogramma's ontsluiten nieuwe mogelijkheden en verbeteren de afstemming op de bedrijfsdoelen van de organisatie.

Talent succesvol inzetten met de loopbaanscan

Het succes van de subsidieregeling Nederland leert door bevestigt de behoefte aan ontwikkeladvies en scholing voor medewerkers.

Het inzetten van de loopbaanscan is een eerste stap en een lage drempel om medewerkers inzicht te geven in hun talenten, arbeidsmarktwaarde en inzetbaarheid. Inzicht is een belangrijk vertrekpunt om vervolgstappen te zetten naar een duurzame loopbaan.

De loopbaanscan maakt talent binnen je organisatie inzichtelijk en wij kunnen medewerkers ondersteunen bij de vervolgstappen door middel van coaching en begeleiding voor ontwikkeling en opleiding.

MEER INFORMATIE OVER DE LOOPBAANSCAN

Hoe is de loopbaanscan opgebouwd

 • Digitale vragenlijst
 • Coachgesprek met de medewerker
 • Uitgebreid rapport dat inzicht geeft in:
  • Talenten en drijfveren
  • De loopbaan
  • Huidige en toekomstige inzetbaarheid
  • Realtime arbeidsmarktkansen

Tijdens het coachgesprek met de medewerker worden de resultaten en de next steps besproken.

Voor deze loopbaanscan maken wij gebruik van de Arbeidsmarkt Positie Quotient.


Resultaat

 • Toepasbare adviezen en tips voor het vergroten van de inzetbaarheid;
 • Handvatten die nodig zijn voor de eigen loopbaan en toekomst van de medewerker;
 • Tips om de huidige situatie te herkennen en veranderen;
 • Een goede en gedegen inschatting maken van flexibiliteit en wendbaarheid om goed op veranderingen te kunnen inspelen;
 • Een rapport met de uitkomsten wat helpt bij het bepalen van loopbaanstappen.

De uitkomsten van de scan worden in een rapport onderbouwd met daarin goede informatie voor het verder ontwikkelen van loopbaanpaden in je organisatie. Onze ervaring en expertise leert dat de behoefte aan inzicht en advies groot is voor organisaties om te kunnen sturen op wendbaarheid en duurzaamheid.

Coaching

Career coaching stelt medewerkers in staat hun potentieel te benutten. Deze vorm van coaching is goed te combineren met zelfsturend en digitaal leren. Zo kunnen leidinggevenden impactvolle loopbaangesprekken voeren, de talenten en ambities van medewerkers afstemmen op de bedrijfsdoelstellingen en high potentials behouden.

Service & programma

We bieden ontwikkelingsprogramma's op maat die managers en medewerkers het inzicht en de middelen geven om het maximale uit zichzelf te halen. Kennissessies worden gecombineerd met digitale enablers om tot high impact-interventies te komen en de interne mobiliteit te verhogen.

Maatwerk individuele ontwikkeling

Wij ontwikkelen maatwerkoplossingen om leiderschapsvaardigheden binnen bepaalde doelgroepen ontwikkelen. Onze unieke ontwikkelprogramma's voor vrouwen omvatten deskundige coaching en loopbaanplanning. Ook het ondersteunen van organisaties bij het ontwikkelen en behouden van hun vrouwelijke leiders maakt deel uit van deze programma's.

Ontwikkelprogramma

Lees verder over onze flexibele maatwerk ontwikkelprogramma's.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws