Organisatieadvies

Organisatieverandering leidt tot onvoorspelbaarheid over de vaardigheden, capaciteiten en het leiderschap dat nodig is voor toekomstig succes. Feit is dat 60% van de functies die Generatie Z gaat vervullen, nu nog niet bestaat.

Contact
Automatic Pop-Up

Right Management biedt je inzichten waarmee je de workforce kunt afstemmen op je huidige en toekomstige behoefte. Onze data-driven aanpak geeft inzicht in je talentpool en hoe je deze kunt optimaliseren.

Wat we doen

Onze geavanceerde, modulaire diensten zijn gebaseerd op de best beschikbare technologieën, data-driven inzichten en real-time beschikbaarheid. Ze zijn erop gericht om het huidige en toekomstige tekort aan vaardigheden te verhelpen en de groeistrategie van de organisatie te ondersteunen.

  • Loopbaanplanning & mapping

    Door het creëren van een agile loopbaanpad bieden we medewerkers een duidelijk zicht op loopbaankansen en de ontwikkelstappen die ze kunnen nemen om deze te benutten.

  • Verandermanagement & implementatie

    Een cultuur waarin mobiliteit en leren centraal staan is gunstig voor werkgevers en werknemers. Wij helpen jouw organisatie om deze duurzame en dynamische basis te creëren, zodat je organisatie zich kan aanpassen aan de veranderende wereld van werk.

  • Talent & succession planning

    Slechts 13% van de organisaties gelooft dat er voldoende toekomstige leiders klaarstaan om vrijkomende posities in te nemen. Wij maken organisaties proactiever als het gaat om succesion planning: het tijdig identificeren van medewerkers die in de toekomst leiderschapsrollen kunnen vervullen.

Workforce planning

Ontdek hoe onze workforce planningsdiensten je helpen om je talentstrategie en je workforce-doelstellingen op elkaar af te stemmen.

LEES VERDER
LEES VERDER
LEES VERDER

Lees verder Nieuws