Lieselotte van der Meer

Consultant


Consultant 
Lieselotte van der Meer is sinds 2016 consultant bij Right Management in Nederland. Ze krijgt energie van samenwerking met anderen en het bundelen van krachten. Ze vindt het prettig om zich in een veelzijdige omgeving te bewegen met diversiteit en afwisseling. Lieselotte heeft een brede interesse en helpt graag anderen op weg in het bereiken van hun doelen. Hierbij gelooft ze dat kleine stapjes een enorme impact kunnen hebben. Anderen omschrijven haar als resultaatgericht, analytisch, betrokken en leergierig.


Consulting Experience
Lieselotte voert assessment centers uit, verzorgt loopbaanbegeleiding in het kader van outplacementprogramma’s, geeft trainingen en workshops gericht op persoonlijke effectiviteit en leiderschapsontwikkeling, en houdt zich bezig met coaching.

Business / Organizational Leadership Experience
In een eerdere rol trad Lieselotte op als adviseur op het gebied van workforce management. Ook was zij als project- en researchmanager gedreven in het in goede banen leiden van projecten. Sinds 2011 begeleidde ze medewerkers in het succesvol uitvoeren van hun functie in de rol van coach en trainer, waarbij het uitvoeren van assessments een belangrijke basis vormde. Haar rol als coach heeft zij eveneens kunnen toepassen in diverse werkzaamheden als vrijwilliger. Lieselotte heeft ervaring in uiteenlopende branches zoals de financiële dienstverlening, telecom, media, zorg, overheid en non-profit. 


Education and Training
Lieselotte is in 2001 afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog aan de Universiteit Leiden. Daarnaast volgde zij diverse trainingen, onder andere op het gebied van projectmanagement (Prince 2 Foundation), marketing (NIMA B), onderzoeks- en gesprekstechnieken.