Rob de Kock

Consultant

Rob de Kock is als Senior Consultant werkzaam bij Right Management. Hij is sinds 1991 werkzaam in het HR vak en begeleidt individuen, groepen en organisaties in veranderprocessen, zowel in de profit als not-for profit sector. Hij heeft een ruime ervaring in het begeleiden van individuen op midden,  hoger en executive niveau uit alle branches, zowel nationaal als internationaal.
Rob kenmerkt zich door een zeer interactieve en mensgerichte manier van werken zonder de doelstelling van organisatie en individu uit het oog te verliezen. Met zijn dosis humor, creativiteit, professionaliteit en resultaatgerichtheid heeft hij menige organisatie en medewerker succesvol begeleid in tijden van verandering.
 
Consulting Experience
 
Organisaties waarvoor Rob diverse werkzaamheden heeft uitgevoerd op het gebied van Verandermanagement, Coaching, Mobiliteit, Groeps- en Individuele begeleiding zijn onder meer: BT, Postbank, Nike, American Express, Unisys, Stork, Cargill, Ballast Nedam, NCR, ABN/AMRO, Sony, Ricoh, Quest, Getronics, KIT, Lucent technologies, Fokker, SUN Microsystems, Esprit, IBM, Tele2 en diverse zorg, gemeentelijke-en overheidsinstellingen.

Rob begeleidt zowel in het Nederlands als in het Engels.

Business / Organizational Leadership Experience

 

Voordat hij bij Right Management begon, is Rob mede-eigenaar geweest  van een touroperatingbedrijf. Vervolgens heeft hij verschillende management posities ingevuld bij nationale en internationale organisaties in de Zakelijke dienstverlening. Hij heeft jarenlange ervaring op o.a. het gebied van (Leadership)coaching, carrièremanagement en verandering van werkkring binnen o.a. de Zakelijke dienstverlening, Handel, Maatschappelijke dienstverlening, Bank- en verzekeringswezen, IT sector en Luchtvaart. Rob is tevens betrokken bij vele grootschalige projecten op het gebied van verandering van werkkring en transitiemanagement. Gedurende deze projecten is hij werkzaam als Projectleider, Trainer en Senior Consultant.
 
Education and Training
 
Rob heeft een opleiding Economie en Toerisme aan de Internationale Hogeschool te Breda afgerond, aangevuld met Management-en Marketingopleidingen.
Binnen Right Management heeft hij deelgenomen aan (internationale) trainingen op het gebied van Coaching en Leadership Development. Rob is gecertificeerd op het gebied van Personal Directions en SLD (strategic leadership development) beide van MRG, Hogan en Birkman.